четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Ролинг Стоунс репетират отново заедно

След близо тригодишно прекъсване рок бандата се събра, за да си припомни добрите стари времена. Догодина се навършват 50 години, откакто момчетата са на сцена.
Една от най-обичаните и популярни групи за всички времена изненадаха феновете си с новината, че се събират за кратко. Кийт Ричардс обяви, че са говорили и Рони Ууд и Чарли Уотс са съгласни, да влязат в студио, за да репетират в края на месеца. Все още не е ясно дали фронтмена Мик Джагър, за когото наскоро Maroon 5 написаха песен, ще се включи в инициативата. 

По думите на китариста, бандата ще посвири за малко заедно, тъй като не го е правила отдавна. Няма да записва нови парчета, просто рокаджиите искат да се позабавляват. Кийт е на мнение, че скоро и Мик ще се присъедини към тях. Британците не планират нищо конкретно все още за юбилеят си, но за момента желанието им е да влязат отново във форма. 

Рони пък сподели пред английското списание "Rolling Stone", че се надява да излязат на една сцена след толкова години, защото преживяването ще е неповторимо. 
Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: