понеделник, 28 ноември 2011 г.

"Red Hot Chili Peppers" забиват в София

Меломаните определено днес имат повод за празник. Преди броени минути организаторите публикуваха новината на сайта си.
Една от най-популярните и обичани съвременни рок банди ще пристигнат за първи път у нас. Концерта ще се състои на 1 септември 2012-та на стадион "Георги Аспарухов", който събира над 40 хиляди души.

"Red Hot Chili Peppers" са продали над 60 млн. албума, включително 5 мултиплатинени LP -та . Освен това са номинирани многократно за Американските музкални награди и наградите на MTV и са носител на 6 награди Грами. През август тази година групата издаде десетия си студиен албум „I'm with You” и месец по-късно тръгна на турне. То започна на 11 септември 2011г. и ще продължи до 2013-та включително.

В официалната страницата на рокаджиите все още няма обявена дата за лайфа им в България, но интересното е, че феновете им в Италия и Испания въпреки кризата там са изкупили всички билети.

Цените за събитието в София ще са между 70 и 150 лева. В края на тази седмица - на 2 декември (петък) точно в 10:00 "София Мюзик Ентърпрайсис" ще пуснат билетите в продажба. Можете да си закупите ценните хартийки на тези места:
Касата на Арена Армеец София, Касата на Тикетпро в Билетния център на НДК, онлайн на адрес www.ticketpro.bg.

Билети ще има и в следните магазини в страната:
София - Вижън, Евротурс, Книжарница „Селект”, Музикален магазин „Яко”, Билетен център „TICKET HOUSE”;
Пловдив - Мюзик център, Рок шоп;
Бургас - Саунд гардън;
Велико Търново – Медуза;
Плевен - Музикален магазин "Рули";
Варна - Озз мюзик;


Няма коментари: