петък, 4 ноември 2011 г.

Асен Блатечки: Не си боядисвам косата

Актьорът, който тази година навърши 40 години призна, че не си боядисва косата. Има генът на баща си и очаква кризата на средната възраст да го сполети, когато стане на 60-70 години. 
Един от най-обичаните и обсъждани артисти сподели в интервю пред списание "Ева", че никога не е обработвал косата си с изкуствени препарати. Наскоро се видял със стари приятели, които не бил виждал от 20 години и всички били шокирани, че Асен няма бяла коса.

По неговите думи, той никога не е бъркал, когато е гледал в очите на жените. Винаги е разбирал дали ще може да има нещо с някоя дама от първия поглед. Въпреки че в последните години фенки не му липсват, Блатечки стои твърдо зад семейството си, с което обича да прекарва всяка минута от свободното си време. Често пътува извън столицата и е мислил да си купи частен самолет, но се изисквало разрешение за излитане и кацане и тази процедура го отказва от идеята. Има собствен шофьор, за да се подготви за представленията си и да е в кондиция. 

Относно това на коя световноизвестна звезда би се опреличил, нашия мачо заяви, че единствения жив актьор, с който си приличат по трудните характери е Шон Пен. Асен Блатечки допълни, че макар някои да го намират за груб, той може да е мил и открит, стига човек да има подход и да го предразположи към разговор. 


Снимка - http://www.bgparty.co.uk/

Няма коментари: