понеделник, 14 ноември 2011 г.

Ваня Цветкова криела, че е актриса

Известната българка, която от 20 години живее в Америка се завърна у нас заради снимките на сериала "Седем часа разлика". Там обаче тя държала в пълна тайна професията си.
Тази неделя на гости на Росен Петров беше Таня Стоева или злата съдийка от новата сапунка на Би Ти Ви. В началото на предаването зрителите видяха кадри от първите филми, които е правила Ваня. Със сълзи на очи тя сподели, че е била изненадана приятно и че тук се чувства щастлива с приятелите и колегите си. 

Относно живота й зад океана актрисата разкри, че от пет години не е крупие и се е издигнала в професията си. Любопитното е, че въпреки интереса от страна на колегите й за това дали е наистина българска звезда, Цветкова излъгала дори шефа си. Причината е, че американците не могат да си представят как един артист ще диша дима от цигарите в казино.

Другия неочакван сюрприз в шоуто беше посланието на Калин Сърменов, с който си партнират във филма "Седем часа разлика". Милото и Таня Стоева са много близки не само в лентата. Пишели си СМС-и късно вечер. Въпреки добрите отношения зад камера, отскоро в сагата героите им започват яростна битка по между си. Това натъжило блондинката, но гологлавия й приятел я утешил, че всичко е само сценарий, а не действителност.

За личният си живот Ваня допълни, че е разведена е и има син, когото много обича и с когото живее в САЩ. По нейните думи в началото е била лоша майка, но в последните години се е променила. Макар да е сама в момента успялата дама продължи изречението "Нека говорят...за любов".


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: