вторник, 22 ноември 2011 г.

P.I.F. с премиера на новото им видео

Събитието ще се състои този уикенд в София. Момчетата подготвят и турне идния месец. 
Последната година се оказа доста продуктивна за ПИФ-човците. Освен, че реализираха две национални клубни турнета през зимата, съвсем скоро бандата отново ще зарадва феновете си с нови проекти. 

Първата проява е тази събота в столичния клуб "Маската". Там ще бъде представено най-новото видео на групата “Оставам тук”. То е саундтрак към най-новата българска продукция, която ще се появи на екран в края на декември - "Номер 1000". Лентата е психологически трилър, като в нея има и моменти от българската историята. Режисьор на клипа е Людмил Лазаров, а оператор е Калоян Николов.
Днес в сутрешния блок на Нова ТВ "Здравей България" гостуваха Димо и младия режисьор, който е завършил в НБУ. Стана ясно, че бюджета на филма е около шест хиляди лева и е заснет благодарение на много доброволци. Във видеото на П.И.Ф. са включени сцени с огньове, които са истински и било голямо предизвикателство за екипа, докато ги заснемат. 

Другата приятна изненада за меломаните е, че момчетата ще направят поредният си клубен тур в следващите седмици. Те обявиха датите и местата, които ще посетят в социалните мрежи. Ето ги и тях:

‎25.11- Премиера на клипа за Пловдив- клуб Алкохол
26.11- 
Премиера на клипа за София - клуб Маската 
02.12- Благоевград
16.12- Русе, клуб Макс
17.12- Велико Търново, клуб Мелън
28.12- Варна, клуб Винтидж 33
29.12- Несебър
30.12- Бургас, клуб Бизар



Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: