вторник, 15 ноември 2011 г.

Конкурса за вокалистка на Deep Zone - нагласен?!

Както повечето конкурси за работа у нас, така и в музикалния бизнес, явно връзките и корупцията са неизбежни. Какво ни дава основание да твърдим това ли?! Прочетете статията докрай...
Нито в интервютата си, нито в официалната си страница в интернет групата не дава информация за биографията на девойката. Защо ли?!

В началото на лятото стана ясно, че Йоана Дарк напуска бандата. Така за нейното място електро маниаците обявиха формален кастинг. Уви, до този момент в сайта им няма данни затова колко са били кандидатите, кога и по какви критерии са избрали настоящата си изпълнителка и дали тя има музикално образование. Като за капак, в официалната им страница стои все още биографията на бившата вокалистка. Не бяха малко слуховете, че нещата са нагласени.

Вчера в сутрешния блок на Нова телевизия гостуваха Дидо и новото попълнение на Deep Zone, която "по случайност" се оказа негова съгражданка. Поводът за интервюто беше именно запознаването на блондинката с българската публика. Зрителите дори и да са имали желание да разберат двете й имена, как и кога е започнала да се занимава с музика, подобна информация въобще не им беше предоставена. Единственото нещо, което разбра аудиторията е, че момичето се казва Надя,  родом е от Варна, снимала се е за еротични списания и е свирила на валдхорна. 

Вместо повече подробности около биографията на новия член на групата, Диан показа новия си дигитален пулт и разказаха за турнето им в Китай, по време, на което са яли всякакви екзотични влечуги и са свирили в клубове, в които е имало над две хиляди души. Това е било второто посещение на музикантите в тази страна, като догодина планират да посетят Хонг Конг.
През декември пък ще направят национално клубно турне, в някои от по-големите градове в България.

Въпреки интересните преживявания, които са имали на Изток, нито диджея, нито водещия Павел Владимиров не представиха подобаващо певицата и се държаха прекалено свойски по между си.


Няма коментари: