вторник, 15 ноември 2011 г.

Pink иска още деца

Преди пет месеца певицата стана майка за първи път. Явно майчинството й се отразява добре, тъй като със съпруга й искат да си имат цял баскетболен отбор у дома.
32-годишната звезда роди дъщеричката си посред лято дори била доста добър родител. Когато Пинк извеждала малката Уилоу навън й слагала шапка, която да я предпазва от слънцето. Освен това с мъжа си Кари Харт обмисляли да имат още много малчугани понеже така се заздравявали отношенията между тях.

Относно името на дъщеря си, семейството споделя, че тя е кръстена на нечупливо дърво, защото идеята на псевдонима се харесала на родителите. Това означава, че госпожицата ще е устойчива на вятър, на бури и всякакви катаклизми. С голям интерес очакваме да научим имената на следващите деца на двойката.
 
Оказало се, че бебето харесвало много песните на майка си. Когато блондинката й запявала разни нейни парчета, крехкото създание спирало да плаче. По думите на изпълнителката, майчинството я вдъхновява да създаде новия си албум.
Феновете на американката знаят, че тя винаги е правила социални проекти - със смислени текстове и послания. Друг такъв артист, който се появи в последните години е британката Джеси Джей. 

По повод творчестовто си, момичето станало известно с розовата си коса коментира:   
"На хората им отнема години да обърнат негативизма си в нещо позитивно. На мен ми отнема един албум време. Изгубила съм много приятели по различни причини, дрога, шофиране в нетрезво състояние, самоубийства. Това много ми тежи. Нещата, за които пиша, са нещата, които ме натъжават. Понякога е нужна трагедия, за да ни сплоти. А понякога е нужна само музика."


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: