вторник, 1 ноември 2011 г.

Концерт посветен на Стиви Уондър

На 3-ти ноември за трети път в столицата ще се състои трибют в чест на легендарния американски изпълнител и композитор.
След като кралицата на соул музиката - Шаде дойде в София, сбъдна мечтите на хиляди българи и разнежи душите им с качествен звук и мултимедия, сега идва ред нашите музиканти да отдадат нужната почит на великия Стиви. 

Така след броени дни меломаните ще могат да се насладят за пореден път на творчеството на човека, който макар и сляп вдъхновява стотици хора от целия свят.  Малко са проектите у нас, които могат да обединят девет души да застанат на една сцена, с една кауза. Малко са и клубовете, в които има големи платформи, където могат да ги съберат - в буквален и преносен смисъл, защото таланта им е безспорен. Този четвъртък, те ще го направят. Те са: Александър Славчев - вокал и китара, Елена Кокорска - вокали, Радослав Славчев - бас и вокали, Богомил Енчев - барабани, Николай Данев – барабани и перкусии, Мая Иванова – клавишни, Марин Бозев – саксофон, Тодор Бакърджиев – тромпет и Кирил Зафиров – тромбон. Мястото е София Лайв Клуб. Входа е 10 лева, а началния час на проявата е 22:00.

В общество, в което се цени чалгата и негативизма, младите момичета и момчета предлагат нещо свежо и различно. Позитивизма им зарежда всеки, който се е докоснал до техните интерпретации на хитовете на чернокожия изпълнител. Скоро музикантите ще посетят и други по-големи градове в страната, за да зарадват и други фенове на Стиви Уондър.


Няма коментари: