вторник, 8 ноември 2011 г.

Вижте какви проблеми имат известните...

Ако у нас някои се чудят как да си намерят работа или откъде да намерят пари, за да си платят сметките за ток или телефон, то грижите на звездите са от друго естество...
Най-скандалната новина, която се върти в медийното пространство тези дни е, че Анджелина Джоли е поставила условие на възлюбения си. Ако Брат Пит се съгласи да е водещ на церемонията по раздаването на Оскарите следващата година, то той трябва да е на една сцена с бившата си жена - Дженифър Анистън. Тази вест дотолкова ужасила Джоли, че дори заплашила блондина. Ако това се случи, тя щяла взема децата им и той никога повече нямало да ги види.

Семейните грижи са тема номер едно и при друга звездна двойка - Деми Мур и Аштън Къчър. След като жълтите вестници не спряха да показват снимки и новини около изневярата на актьора с една млада госпожица, бившият съпруг на Деми - Брус Уилис се срещнал с настоящият й такъв. Свидетели разкриват, че след разговора им Къчър плачел като бебе и обещал, че няма да поглежда вече чужди жени. Освен това младока помолил старшия си колега да разубеди брюнетката да не подава молба за развод. Мур и Уилис имат три деца. Дали обаче само те са причината за поведението на 56-годишният американец или той все още има някакви чувства към бившата си съпруга?!

Друг любимец на публиката пък - Джони Деп има проблеми свързани с имотите си. От няколко години насам той и приятелката му Ванеса Паради, от която има две деца, живеят във Франция. Освен имението, което си имат в САЩ, двойката обожаваше да прекарва свободното си време в Европа. Уви, властите там го принуждават да стане постоянен жител като по този начин семейството ще трябва да плаща данъци и на двете места. Така холивудските знаменитости предпочитат варианта да се завърнат на Стария континент.

Когато споменахме Европа не може да отминем и вестта, която се котира във Великобритания в последните дни. Именно, че съпругата на принц Уилям - Кейт е бременна. Папараците веднага започнаха да спекулират с това, тъй като на посещение в Дания младата дама е отказала да похапне фъстъчена паста. Експерти са на мнение, че тя може да предизвика алергии и майките трябва да внимават с нея. Странно, че подобни новини се носят в Англия, защото малко след кралската сватба медиите там "гръмнаха", че Кейт Мидълтън не може да има деца и че е анорексичка.

Няколко списания пък отново в Обединеното кралство публикуваха последният СМС, който е пратила покойната Ейми Уайнхаус. Певицата е писала на близък нейн колега и съобщението гласяло следното: "Аз ще съм винаги тук, как си?". Според таблоидите, това показвало колко загрижена била изпълнителката за приятелите си дори повече отколкото била за самата себе си. Скоро в интернет се появиха и две неиздавани до момента нейни песни - "Like Smoke" и "Our Day Will Come". Можете да си ги свалите оттук: http://hulkshare.com/dsni1xflqer5 и http://hulkshare.com/dxzvyfsjlfq7.

Снимки - http://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: