сряда, 16 ноември 2011 г.

Coldplay, Kings of Leon, Radiohead в БГ?

Големи изненади чакат меломаните у нас другото лято. Ще има концерти на открито и в закрити зали.
Специални гости днес в предаването на Би Ти Ви "Преди обед" бяха собствениците на “София Мюзик Ентърпрайсис”. Фънки и Амебата споделиха, че в момента преговарят с Coldplay, Kings of Leon, Radiohead, Guns N' Roses.

Музикантите допълниха, че след идването на Мадона и след построяването на зала Арена с 15 хиляди седящи места в София, на практика е възможно всеки световноизвестен изпълнител да посети страната ни.

Заклетите рокаджии обясниха, че звездите обичат да ходят в Америка, Китай и Русия, където има по 200 хиляди души на концертите им и съответно печелят много повече пари. За да дойде някоя музикална легенда в България е необходимо дадения певец или група да правят турне в Европа, което да включва и Балканите. Това е и причината от промоутърска компания да следят участията на популярните имена. Мега събития ще има, когато графиците се съчетаят, за да е удобно и изгодно за всички.

Относно цените на билетите - дали не може да са по-достъпни и възможно ли е да има проява на международно ниво и в други градове, не само в столицата, Фънки и Амебата бяха категорични. Това няма как да се случи понеже те като организатори трябва да покрият разходите на гостите, на хората, които оборудват залите, да ги настаняват по хотели и т.н. и са нужни двойно повече средства.

За идния сезон феновете могат да са в готовност, че ще има концерти на стадион "Васил Левски" и разбира се в зала "Арена Армеец".



Снимкa - http://www.google.bg/

Няма коментари: