понеделник, 21 ноември 2011 г.

Rihanna & Beyonce по-истински от всякога

Явно дамите са решили да бъдат по-близо до феновете си. Изненадите за тях бяха неочаквани и доста приятни. Не са малко и онези, които считат, че това е рекламен трик. 
Дали бременността не е смекчила сърцето на Бионсе или факта, че Риана влезе за няколко часа в болница и отмени няколко концерта, но по всичко си личи, че музикалните идоли на подрастващите искат да се докоснат до ежедневието им.

Преди броени седмици в интернет бяха разпространени клипове, на които се вижда как изпълнителката от Барбадос се качва на метрото в Лондон, за да отиде на концерта си в зала Арена. По този начин стотици млади момичета бяха в шок, че тяхната любимка ги е прегърнала или че имат автограф от нея. Дни по-късно самата певица публикува в социалните мрежи свои домашни и работни снимки. Освен, че са черно-бели, на тях се забелязва, че звездата си почива от забавленията, стайлинга й е всекидневен и подготовката за новия й албум тече с пълна сила. В същото време обаче кадрите са непринудени и естествени.

В края на миналата седмица пък госпожа Джей Зи пусна новото си видео. Въпреки ангажиментите около напредналото си майчинство, Бионсе не спира да се раздава и да радва публиката си. Клипа "I was here" е сниман по време на участието й в Ню Йорк. Той е смесен с видео материали от личния архив на американката. Едни от най-ценните моменти в нейния живот - началото на музикалната й кариера като дете, част от миговете й с Destiny's Child, излизането й на една сцена с Майкъл Джексън, гостуванията й в предаванията на Лари Кинг и Опра Уимфри и други.

На тези линкове можете да гледате снимките и клиповете, за които стана въпрос:



Няма коментари: