сряда, 30 ноември 2011 г.

Дебютният албум на V.O.XX е готов

Новата банда на Дичо ще представи песните си пред феновете този четвъртък. След близо година и половина, откакто са заедно групата успя да запише самостоятелен проект. 
По всичко си личи, че датата 1 декември ще е паметна за V.O.XX. Освен, че тогава момчетата ще промотират първият си албум - "Млечният път", фронтмена им има и рожден ден. Той ще навърши 38 години. 

Всички приятели, колеги и фенове са поканени в столичното "Студио 5" този четвъртък от 22 часа, входа ще е 10 лева. Макар състава да претърпя леки промени, рокаджиите са на мнение, че ще дадат всичко от себе си, за да се получи добър купон. 

През зимата на 2010г. групата обиколи няколко клуба из страната, като изпълняваше предимно кавъри. Сега Дичо – вокал, Петър Рангелов – китара, Иван Велков – китара, Александър Попов – пиано, Мартин Николов – бас и Росен Василев - барабани ще зарадват публиката със собствени парчета, в стил поп-рок. Преди броени седмици беше готова и професионалната им фотосесия. 

Разбира се, има голяма вероятност скоро бандата да тръгне на турне, за да представи новият си диск. Така, че почитателите на българската музика, могат да следят предстоящите им участия в интернет.



Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: