четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Белослава с дебют на сцената на "Х Фактор"

Певицата излезе на сцената на най-популярното музикално шоу у нас с целият си бенд. Те представиха най-новият сингъл на Белослава.
Часове преди да се зарадва публиката в зала "Фестивална" на изпълненията на Бубето, тя  публикува видеото към песента си "Why" в социалните мрежи. Там певицата сподели, че парчето е от преди две-три години и е дело на маестро Живко Петров. Въпреки усилията то да бъде направено на български език, в крайна сметка музикантите решили, че ще остане на английски. Екипа, с които е работила изпълнителката за реализиране на клипа си е: Васил Германов - фотограф и Сандра Клинчева - стилист. В лентата освен, че можете да видите Белослава с права коса, ще се насладите и на ретро мотиви и коли.

Във вечерта, когато Стела напусна "Х Фактор", къдракосата лейди заби на сцената с целият си бенд. Всички бяха облечени в черни дрехи, а Бубето изпъкваше с бялото си сако. Като акцент във визията си ексцентричните таланти заложиха на тъмните очила.

Накрая изпълнителката отправи призив към българския народ да не забравя българската култура и изкуство. Водещият Део припомни, че в началото на следващата година звездата ще направи национално клубно турне, на което ще представи най-новият си албум "Когато има защо". Той се очаква да излезе през декември.

Тук можете да гледате новото видео на Белослава, както и дебюта й в музикалното риалити: http://www.youtube.com/  и http://xfactor.novatv.bg/.

Връзка

Снимка - http://xfactor.novatv.bg

Няма коментари: