петък, 25 ноември 2011 г.

Излезе новият албум на Риана

Въпреки че официалната дата на издаването на компилацията беше 21 ноември, феновете на певицата я пуснаха за свободно слушане и сваляне в интернет още преди седмица.
Това е шестият студиен албум на Риана. Той носи името "Talk That Talk", като в него са включени 11 песни. Почитателите й могат да си закупят диска от iTunes на цена от 12 долара, като в него има и три бонус трака. В новата компилация можете да чуете дует с Джей Зи, както и ремикс на "We found love". Mакар някои да считаха, че продукта ще съдържа хаус парчета, освен електронните ефекти, повечето песни са в стил R&B. 

Интересна е и тенденцията, която се забелязва в световен мащаб. След излизането на "I'm into you" на Дженифър Лопес, следващият й хит - "Papi" имаше подобни мотиви. Същата формула е използвала и момичето от Барбадос. Пилотният й сингъл стана доста популярен и обсъждан в последно време. В някои страни в Европа дори е забранено видеото му. Тук става дума обаче, че в "Where have you been" има някои елементи от "We found love".

Въпреки това, меломаните са на мнение, че в албума няма слаба песен. Всичките са подбрани по-добър начин и не е изненада за никого, че RihannaVevo - музикалният YouTube канал на изпълнителката е с най-много абонаменти на всички времена и е на 18-то място в класацията на сайта за директории с най-много абонати изобщо. Към момента видеоклиповете, качени в него, са показани над 1 800 000 000 пъти.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: