понеделник, 2 януари 2012 г.

Защо Katy Perry не може да се разведе?

Броени часове преди Нова година медиите гръмнаха с вестта, че певицата ще се развежда. Сега обаче стана ясно, че тя няма да подаде молба за развод, ако съпруга й не го направи.


Интересни неща се случват в САЩ часове след посрещането на 2012-та година. На 30 декември мъжа на изпълнителката заявява, че е подал молба за развод. Британският актьор-комик е подал документите в Лос Анджелис, позовавайки се на "непреодолими различия". Новината първи съобщи британския таблоид "The Sun", a у нас - "Radio Fresh". 

Ръсел Бранд обяви пред медиите: 
"За съжаление, Katy и аз прекратяваме брака си. Аз винаги ще я обичам и знам, че ще останем приятели."

Любопитен факт е, че от доста време насам злите езици говориха, че двойката има проблеми. Тя дори не прекарала празниците заедно, а комедийният актьор вече не носил халката си. За да не плаши родителите си, които са евангелисти, Кети е изчаквала да получи официално документите за развода. Tя самата нямала да предприеме тази крачка, тъй като според религиозните убеждения на семейството й, ако се разведе  - няма да има право да се омъжва отново.

Звездната двойка е правила усилия да подобрят отношенията си, но явно без резултат. Те сключиха брак през октомври 2010-та като за този период станаха едни от любимците на Холивуд. Певицата имаше огромен успех с албума си "Teenage Dream" докато Бранд вече беше признат в Обединеното кралство за един от най-добрите шоумени и изграждаше петърва профила си на такъв в Америка.  
Всяка приказка си има своя край, жалко, че техната дойде в навечерието на Новата година. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: