четвъртък, 15 март 2012 г.

Джоан Колинс: Дънките не са за жени над 40-те

Жените на тази възраст трябва да се съобразяват какви дрехи носят. Спортните облекла често пъти правят всички еднакви, смята актрисата. 
78-годишната британка, която съвсем до скоро беше голяма фенка на дънките категорично заяви, че за дамите над 40 години е по-добре да носят дрехи, които да изразяват тяхната индивидуалност и стил. 

Тя каза в интервю за BBC: "Честно казано, носенето на дънки просто кара всеки да изглежда по същия начин. Едно от нещата, за да бъде една жена обаятелна е да намери своя собствен стил. Ако слагат дънки, които рядко стоят добре при жени над 40, то те трябва да са в тъмно син или черен цвят. Освен това по-възрастните дами трябва ги съчетаят с тениски и кожени якета, които са класически и по-къси.''

Актрисата издаде и книга с името "Светът според Джоан", която съдържа модни съвети. Разбира се, тя също търпи критики относно външния си вид. Така например холивудската актриса Клодет Колбер препоръчала на колежката си винаги да избира дрехи, които й подхождат на годините и фигурата.

Покрай наградите "Оскар" миналия месец звездата е срещнала на партита имена като Пъф Деди, София Вергара, семейство Бекъм, Бен Стилър и разказва за впечатленията си за тях в списание Grazia


Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: