сряда, 14 март 2012 г.

Камелия Тодорова вярва в преражданията

Това обяви лично певицата в предаването "Черешката на тортата" по Нова Телевизия. По думите на звездата, тя е била англичанка в предишния си живот.
Освен, че се изявяват като кулинари известните личности от различни професионални сфери говорят и за най-разнообразни неща. Снощи зрителите научиха любопитни подробности около абитуриентските балове на Камелия Тодорова и Иван и Андрей. Джаз певицата сподели още, че вярва в преражданията. Андрей Арнаудов, който беше и домакин също е на мнение, че съществуват минали животи. Той е убеден, че е бил италианец, блондинката пък счита, че е била англичанка. 

Темата на разговора завладя всички на масата, но най-запален противник на тези теории се оказа ВМРО активиста Ангел Джамбазки. Според него - няма живот след смъртта. Актьора Славчо Пеев разказа неговите преживявания, когато е бил в кома на два пъти.

Единствената, която не се вписваше в картинката беше изпълнителката от "Х Фактор" - Александра. Първата вечер тя се изложи като домакиня, а втората - постоянно правеше разни изречения от сорта, че не иска да яде, за да не надебелее и прочие. Определено феновете й успяха да я видят в друга светлина и то негативна. Изключително елементарна и повърхностна като държание. Това разбира се веднага направи впечатление на джаз иконата, която разкритикува поведението на подрастващата все още нейна колежка. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: