петък, 30 март 2012 г.

Новите проекти на Мария Илиева

След шоуто "X Factor", в което певицата беше жури, тя се завръща на музикалната сцена с нови изненади за феновете си.
В края на 2011-та Мария Илиева направи концерт "10 години "Лунен сън"". В него взеха участие много известни наши музиканти. Единият от много запланувани проекти на изпълнителката е да издаде ДВД от събитието, което трябва да излезе май месец. В диска ще бъдат включени и кадри зад сцената, както и интересни материали, които публиката ще види за първи път. Това заяви певицата в интервю за "Music Space TV". 

Талантливата дама подготвя и нов сингъл. Той ще бъде третият такъв след "Truly" и "I Like". Парчето ще е част от предстоящият й нов албум, който ще е готов до края на 2012-та. По принцип идеята била компилацията да види бял свят през миналата година, но поради ангажиментите на звездата в музикалното шоу, това ще се случи с малко закъснение.

Предстои второ издание на "X Factor", но красавицата отказа да каже в прав текст дали отново ще бъде част от екипа. С лек шеговит тон тя допълни, че като му дойде времето всичко ще стане ясно.

Преди броени дни Мария Илиева спечели и наградата на Съюза на артистите в България "Икар" в категорията "Съвременна българска музика" за юбилейния си концерт и за сингъла "I Like".


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: