понеделник, 5 март 2012 г.

Гуинет Полтроу и Бионсе заедно на почивка

Двете дами станаха близки, след като се запознаха покрай мъжете си. Така лейдитата планират скоро да посетят Италия в компанията на децата си.
Основната цел, с която ще организират екскурзията до Европа е релакс. След раждането на малката Блу Айви, Бионсе се нуждае от спокойствие. Съпругата на музиканта Крис Мартин пък също имала потребност да се отдалечи за известно време от суматохата в САЩ, най-вече след "Оскар"-ите, на които тя се появи с изключително стилна визия.

Двете приятелки са решили да наемат луксозна вила около Тоскана, където да се отдадат на усамотение и да тренират йога. Певицата ще вземе със себе си двумесечното си бебе, а актрисата - седемгодишната си дъщеря и петгодишния си син. 

Според слухове, те ще обитават петзвездна къща, която има и басейн. Изпълнителката ще приложи малко упражнения на детето си, тъй като нейната дружка я съветвала така. Веднага след почивката им се очаква звездата да се върне отново към работата си и да се появи на сцената с нови проекти.

Любопитно е, че преди седмица папараци я засякли с Джей Зи в ресторант, в който тя открито и без притеснение кърмила новороденото на масата. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: