четвъртък, 22 март 2012 г.

Яна Маринова стана брюнетка

Актрисата се появи с нова визия в сутрешния блок на Би Ти Ви. Тя и Васил Банов поднесоха торта със свещи на Асен Блатечки, който днес става на 41 години. 
Скоро ще стартира последния сезон на "Стъклен дом". Този път той ще премине под заглавието "Спасението". Зрителите могат да очакват драматични промени в характерите и визиите на героите. Една от версиите, които се носят из публичното пространство е, че Яна е била принудена от екипа на сагата да смени цвета на косата си, за да се задържи интереса спрямо героинята й. 

Въпреки че водещите попитаха каква е причината за промяната във външния й вид, актрисата не пожела да отговори на въпроса и отбeгна темата като заяви, че Асен я харесвал с по-тъмна коса. Папараци разнесоха слуха, че и други дами ще се поддадат на пресата на продуцентите на сапунката. Елена Петрова трябвало да е с по-изправена коса, а Деси Бакърджиева с по-естествен цвят. Любопитното в случаят е защо се налагат тези новости след като идва края на сериала?!

Относно рождения си ден, Блатечки споделя, че е много натоварен с работа и всеки ден има представление. Той има 15 различни постановки, 30 дни в месеца. Тази вечер екипа му ще е в Хасково, където ще играе "Смях в залата".  

"Аз ще ги поканя на ресторант, но ще видим дали ще дойдат.", пошегува се мачото на гърба на колегите си. По отношение на кариерата си той заяви, че в момента не прави компромиси. Преди години се е случвало да бъде включен в представления на ниско ниво. Най-срамното нещо за него било да води шоута и затова не се е съгласявал да участва в такива.


Снимка - http://btvnews.bg/

Няма коментари: