вторник, 6 март 2012 г.

Папараци във Великобритания нямат търпение Кейт и Уилям да разкрият новината за бебето

Скоро ще се навърши една година от сватбата на звездната двойка. Това е и повода медиите в Обединеното кралство да не спират да спекулират относно бременността на Кейт. 
Само с една дума може да се опише настроението на папараците във Великобритания - нетърпение. Списание ОК! публикува снимка, на която се вижда как херцогинята на Кеймбридж маха на минувачите и се държи за корема. 

Това не е всичко, журналистите правят и сравнение как Чарлз и Даяна са съобщили, че чакат дете три месеца след сватбата. Определено не е никак лесно на кралското семейство, което всекидневно е подложено на провокации от обществото. 

В края на миналата година таблоидите бяха разпространили слуха, че Кейт е бременна понеже не яла фъстъчена паста по време на официална вечеря в Копенхаген. Малко преди това зли езици пък говориха, че брюнетката не можела да има деца и че е болна от анорексия.

Въобще жълтите вестници в Англия са много по-груби, неделикатни и не се интересуват дали ще потъпчат имиджа на някого, било то и кралска особа. Все още обаче няма официална информация дали принц Уилям очаква първата си рожба.


Снимка - http://www.ok.co.uk/

Няма коментари: