вторник, 20 март 2012 г.

Излезе дебютния клип на Рафи

Дългоочаквания проект вече е факт. Само за един ден видеото е гледано от над 70 хиляди души от цял свят.
Премиерата на клипа Рафи направи в сутрешния блок на Нова Телевизия "Здравей България". Там той публикува песента в социалните мрежи и само за пет минути тя имаше над 500 харесвания и 90 споделяния. 

Директор на клипа е Евгени Тодоров, а снимките са правени в Лондон и Бургас. По аудио записите пък е работено в Америка и Германия. Около 40 български ученици участват съвсем доброволно в проекта. В него се включват и едни от най-известните и добри български спортисти - Мария Гроздева, Детелин Далаклиев, Станка Златева и Йордан Йовчев. По този начин екипа иска да събере актив пред чужденците понеже след няколко месеца именно във Лондон ще се проведат Олимпийските игри.  

Любопитното е, че не всички са добронамерени към дебютния сингъл на X Factor-ът. Някои музиканти обявиха, че текста на парчето е доста елементарен и е прекалено несериозно човек  да започне кариерата си с подобно изпълнение. Други пък се шегуваха, че цял ден слушат за сладоледа Рафи, който всъщност се оказал певец.  Трети пък с гордост поздравиха онези меломани, които нямат сърца по ръцете си. Във видеото това е основния мотив.

Ето и линк към толкова коментирания клип: http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.youtube.com/

Няма коментари: