вторник, 27 март 2012 г.

Ексклузивно: Erykah Badu & Nneka в БГ ?

Новината се разпространи за минути в интернет. Малко от феновете се замислиха дали обаче това не е поредния рекламен трик от страна на организаторите на събитието?!
От 23 до 25 юни край София ще се проведе второто издание на музикалния фестивал "Elevation". Поради лошите климатични условия миналата година се наложи проявата да бъде прекратена, а меломаните разочаровани. Причината освен времето се оказа и несполучливата организация от страна на М-тел. Някои изпълнители не се качиха на сцената, а феновете бяха принудени да си купуват скъпи билети (парите, от които в последствие не им бяха върнати), присъстващите вместо пари използваха купони, за да си купуват храна и напитки в лагера и т.н. Малцина обаче са тези, които се замислят, че кошмара може да се повтори и това лято.

Ерика Баду, Ннека, Чамбао, Фетбой Слим, Кошийн са сред имената, които организаторите съобщиха, че са потвърдили участието си. Възможно ли е в последния момент да се случи нещо и почитателите на музикантите да разберат за инцидента чак като отидат на място, както стана с Джемирокуай?

В официалните сайтове на Ерика и Ннека последните дати, които са обявени за концертите им са до април и май. Въпреки това в мрежите на eventim вече се продават билети за феста. Първите 1500 души ще имат пропуски за двата дни на цена 66 лева, след това хартийките ще струват 100 лева. 


Няма коментари: