понеделник, 19 март 2012 г.

Любо хвърли патериците - тръгва на турне

След като си счупи крака на участие във Варна миналото лято, сега певеца е готов за нови предизвикателства. Той и екипа му ще обиколят девет български града за един месец.
Зрителите на Би Ти Ви тoзи уикенд успяха да видят Любо в две предавания. В предаването на Би Ти Ви "Тази събота", журналистката Петя Дикова посети новата ергенска квартира на изпълнителя. Освен, че разказа за новите си проекти, той показа и снимки на петте пирона, които са му поставили в крака. Благодарение на лекаря му от Плевен, музиканта вече е напълно възстановен. В неделя той гостува и при Камен Воденичаров в "Неделя по 3" по БНТ. 

Интересен момент от живота на певеца е, че той е голям фен на "Междузвездни войни". Имал тениски, бельо и всякакви предмети с щампи от известната сага.

Един от последните проекти на звездата "Life is beautiful" събра над един милион гледания в интернет. Това се дължи на факта, че във видеото участва модела Петър Стойчев. "Много млади момичета да са го гледали заради него, не заради мен.", на мнение е таланта. Ето защо и новия му клип, по който се работи в момента може да бъде с друго популярно лице от шоубизнеса. 

В края на март до началото на май Любо, маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров тръгват на турне. Те ще направят концерти в някои от по-големите градове в страната. Къде ще имат лайфове и кога - можете да видите на снимката. Любопитно е, че след инцидента миналата година, сега целия екип ще бъде застрахован и ако стане нещо ще получи обезщетение от застрахователя.


Няма коментари: