сряда, 21 март 2012 г.

Лейди Гага в България през август

Ако доскоро някои смятаха, че това е поредната шега, то вече стана ясно, че мениджърите на звездата са говорили с българските си колеги за осъществяването на концерт на Гага у нас.
Още през юли миналата година Ви съобщихме, че има вероятност Лейди Гага, Риана или Бритни да дойдат в София. Проявата ще е по повод десетият и юбилеен рожден ден на Глобул. Организаторите от българската страна са и “София Мюзик Ентърпрайсис”. 

Макар официалните дати за европейското турне на певицата да излязат в края на март, вчера ръководството на Български Футболен Съюз обяви, че има споразумения по случая с концерта на Гага. Националният ни отбор щеше да играе контролна среща с Кипър на Националният стадион „Васил Левски" на 14 август. Поради обстоятелствата обаче срещата ще бъде отменена ден по-късно. Обсъждат се и варианти, в които мача да се играе на друг стадион в столицата, в Бургас или Ловеч.

Преди три години Мадона направи концерт на същото място и след това се случи трагедията с кораба в Охридското езеро, на който загинаха стотици българи. Ако още по-скандалната Лейди Гага реализира шоу у нас, религиозните общности се питат какво ли ще ни сполети този път?! 


Снимка - http://novo10.com/

Няма коментари: