вторник, 13 март 2012 г.

Кейт Мос и Джейми Хинс готови за дете

Роднини на двойката обявиха новината в публичното пространство. Mоделът е готов за майчинствотo за втори път.
Миналото лято Кейт Мос и Джейми Хинс сключиха брак в в провинциалното имение на манекенката. Въпреки това те не избързаха с бебето, ремонтите, които правеха по новия им дом бяха на първо място. 

Сега, когато двойката се нанесе в къща в Хайгейт, Северен Лондон, е решила, че може да има деца. Дамата, която е известна в обществото с прекалено слабата си фигура и зависимостите си към наркотиците е категорична, че е готова отново да стане майка. 

Близки до семейството споделят пред вестник "Дейли Стар": "Кейт не можеше да чака, за да се преместят в новия си дом и да започне следващата глава от живота си. Те планират да имат дете, след като се настанят. Тя иска да изненада Джейми с подарък. Двамата са много развълнувани, че предприемат тази крачка.''

38-годишната моделка вече има 9-годишна дъщеря от бившето си гадже Джеферсън Хек. По информация на английските медии, блондинката и модния журналист са били собственици на балетно студио и частна фитнес зала на стойност 8 милиона паунда. През август миналата година обаче британката откупва имотите за себе си.



Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: