вторник, 27 март 2012 г.

Арета Франклин работи по нов албум

Кралицата на соул музиката навърши 70 години на 25 март. На партито по случай юбилеят тя обяви, че ще прави нов проект с Клив Дейвис.
Преди няколко седмици в интернет изтекоха кадри от трибюта посветен на Уитни Хюстън, в които Арета изпълнява "I'll always love you". Преди песента певицата отдаде нужната почит и уважение към покойната си кръщелница, която надживя.

Сега меломаните ще имат радостта да дочакат новия проект на черната перла на соул и джаз музиката. Тя отпразнува рождения си ден с ден по-рано в скъп хотел в Ню Йорк. На събитието присъстваха много нейни близки, приятели, колеги.

Преди близо 20 години Клив Дейвис е помогнал на изпълнителката да се качи на музикалната сцена, музикантите планират второ и по-силно завръщане. Другият месец предстои и рождения ден на продуцента. След като преминат емоциите от празненствата и въпреки натоварените графици, двамата ще седнат и ще обсъдят какви песни да бъдат включени в новата компилация на звездата.

Въпреки възрастта, американката се споделя, че се чувства на 40. За нея годините падат надолу, както във филма "Странният случай с Бенджамин Бътън". Интересното е, че на самата дата дамата си почива. Тя си стояла у дома и релаксирала гледайки телевизия и четейки вестници.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: