сряда, 21 март 2012 г.

Деп записва песен с Менсън?

Интересни новини излизат напоследък за Джони Деп. Музикални проекти, конкурси за стилна визия и факти за личния му живот се появиха наяве.
Известния актьор, който навремето се е занимавал и с музика може да зарадва част от феновете си и да разочарова други. Става дума за общия му проект с Мерилин Менсън. Двамата може да запишат нова версия към песента на Карли Саймън "You're So Vain". Парчето става популярно през 70-те години. Кавърът обаче ще бъде включен в новия албум на американския рокаджия. Очаква се компилацията да излезе в началото на май месец. Уви, тази новина смути не малко почитатели на Деп. Подрастващите, както и техните родители са меко казано изненадани, че обичания артист ще се захване с подобна инициатива заедно със скандалния изпълнител, който е познат с предизвикателните си, гневни, богохулни текстове, поведение и визия.

Кейт Мос пък наскоро даде интервю за списание Voguе, пред което разказва за отношенията си с Джони. Любопитното е, че когато са се срещали през 90-те, той не е желал да отсяда в апартамента й. Въпреки че модела е имал жилище в Париж, актьора винаги е отсядал в луксозен петзвезден хотел и не е искал да обитава в бедняшки квартал. 

Преди седмица Карибския пират спечели приза на Съвета на американските модни дизайнери за най-стилно облечен мъж в Холивуд. Почти всяка година той присъства в класации за подобно отличие.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: