четвъртък, 8 март 2012 г.

Спенс: В българските песни винаги се пее за щяло и нещяло

Рапърът признава, че не отказва интервюта, но и не се "натиска" да дава такива. Какви са новите му проекти и какво е мнението му за българския шоубизнес у нас?!
Според Спенс песента "Тяло в тяло", в която участва заедно с Графа и Сантра стана хит, защото дружно са направили проекта. "Едва ли щеше да има такъв успех ако само аз, Влади или Сантра бяхме изпълнили парчето.", допълва певеца.

Сред по-интересните неща около изпълнителят е трака, който е подарил за филма "Корпус за бързо реагиране". Рапърът планира да заснеме клип, който да е с кадри от лентата като по този начин освен песента ще се рекламира и новата българска продукция. 

"За съжаление в българските песни само и винаги се е пяло за щяло и нещяло затова аз съм фен на рапа.", категоричен е Спеснята в интервю за "Music Space TV". Освен това той има желание неговите лайфове да бъдат съпроводени с изпълнение с музиканти, а не само със синбеци и дискове. По този начин и феновете ще се радват много повече и биха платили по-висока цена за вход на даден концерт с музика на живо. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: