понеделник, 26 март 2012 г.

Камен Донев ще прави филм

Това заяви Мартина Вачкова в интервю за БНТ този уикенд. Самата тя е поканена да участва в проекта.
Все още не е известно заглавието на лентата, но със сигурност жанра ще е комедия. Освен, че е водеща на предаването "Апартаментът", актрисата разкри пред колегите си в "Срещу новините", че ще участва в продукцията, на която Камен Донев е режисьор. 

За тези, които не са запознати с биографията му ще кажем, че той завършва специалност „Актьорско майсторство“ в НАТФИЗ през 1993г. в класа на проф. Крикор Азарян и доц. Тодор Колев. През 2000г. участва в телевизионното предаване „Улицата“. До момента е изиграл над 40 роли в театъра и киното и е написал повече от 30 драматургии. Сред по-важните призове, които е получавал през годините са: награда на САБ за драматургия към пиесата „Самолетът беглец“, награда на САБ за мъжка роля в „Братя Карамазови“, награда „Икар 2006“ и награди за принос към българската култура на Радио FM Класик и Министерството на културата.

Освен новината за предстоящия филм, в съботното шоу на БНТ стана ясно още, че на дъщерята на Григор Вачков й липсва най-много времето на "Ку-ку". 

Очакваме новия български проект да е много забавен и интересен като имаме предвид имената, които ще бъдат включени в него.  


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: