петък, 10 януари 2014 г.

Клаудия Шифър се зарече да не става брюнетка

Моделът призна, че винаги са я разпознавали по русите кичури. Това е причината тя да полага все по-големи грижи към косата си и никога да не променя цвета й.
43-годишната дама е била не веднъж рекламно лице на марки шампоани и бои за коса. Има специфичен рус цвят и не мисли да променя външния си вид. 

Тя споделя пред британското сп."VOGUE": "Считам, че съм най-популярна с косата си. Никога няма да ме видите да правя промени. Това е моята професия. Постоянно мисля как ще изглеждам и полагам грижи за визията си. Боядисвам си корените на три седмици. Ако не работя си измивам косата, слагам й маски и масла, след което я връзвам на кок. Винаги ползвам маски за коса, за пълно възстановяване дори и да стоя по минута с тях."

Скоро може да очакваме от немският модел да издаде собствен бранд от шампоани и балсами, който ще носи името "Essence Ultimе".

Звездата разкрива: "Много съм конкретна към това какви искам да бъдат и как ги виждам моите продукти. Когато снимаме стилистите искат косата да не е чиста, а да е мита поне ден по-рано. Искам да създам продукт, който да отговаря на тези условия. Косата да се чувства мека, не прекалено копринена. Шампоаните са гъсти и леко пенести и могат да проникнат от корена до върха."

Красавицата предполага, че продажбите от серията ще са големи и успешни. До някаква степен тя иска да копира аромата на свещите "Diptyque" от сандалово дърво и жасмин.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: