понеделник, 20 януари 2014 г.

Джей Лено слиза от екран през февруари

"The Tonight Show" ще има нов водещ. Jimmy Fallon ще заеме поста на най-известният шоумен. Първите му гости ще са Уил Смит и U2. 
39-годишният комик ще поеме щафетата от Лено, който беше начело на ток-шоуто повече от 20 години, идният месец. Новият водещ потвърди имената на първите си гости по време на конференция на телевизионните критици. 

Освен това Джими настоявал да премести студиото на предаването от Лос Анджелис в Ню Йорк, от където е той. Причината за това е дъщеря му, която е едва на шест месеца. "The Tonight Show " се премества в Лос Анджелис за първи път през 1972-ра. 42 години по-късно се връща обратно в Ню Йорк.

Фалън признава: "Не беше лесно. Аз съм роден и съм отраснал в Ню Йорк. Нямаше възможност да се преместя в Л.А. Живея там със съпругата и детето си. Когато преговаряхме с NBC им казах, че трябва да преместим студиото. То беше близо 40 години там. Защо да не се завърне пак в Ню Йорк? Това ли е най-лошото и страшно нещо, което може да се случи?"

Актьорът разкрива, че обича нощният живот в космополитният му роден град заради светлините, вълненията и чара, който носи на жителите му. Именно там ще стартира и първото предаване на американеца на 17 февруари. Сред специалните гости в студиото ще са жена му и дъщеря му. От екипа са подготвили шумоизолиращи слушалки за бебето. 

В програмата тогава ще се включат още хаус бандата "The Roots", която свири в шоуто от 2009-та насам, рокерите от "U2'', които ще представят част от най-новите си песните, както и актьора Уил Смит, който ще разкаже за бъдещите си проекти.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: