сряда, 8 януари 2014 г.

Хип-хоп общността срещу Macklemore

Според рапърът индустрията не иска той да спечели "Грами". Ако това се случи Macklemore счита, че останалите музиканти ще го намразят.
Американецът се страхува, че много членове на хип-хоп гилдията ще го намразят ако той вземе награда "Грами" в категорията "Най-добър рап албум". Вместо него приза трябва да получи Kendrick Lamar.

Macklemore и Ryan Lewis са номинирани в седем категории в предстоящото музикално събитие. Едно от най-пристижните отличия е именно за "Най-добър рап албум". Изпълнителите кандидатстват за трофеят с компилацията "The Heist". Lamar е пряк конкурент на дуото. Звездата направи запис и със сина си Good Kid, а проекта му носи името "M.A.A.D City".

За сп. "The Source" белият рапър споделя: "Ние излизаме сме срещу Кендрик, който направи феноменален албум. Ако спечелим, хип - ​​хоп общността ще ни се ядоса здраво. По отношение на тази категория мисля, че Ламар трябва да победи. Той е част от семейството, от лейбъла "Top Dawg Entertainment". Наясно съм защо колегите му биха скочили срещу мен ако той не спечели."

Останалите участници в категорията са Drake с "Nothing Was The Same", Jay Z с "Magna Carta Holy Grail" и Kanye West с "Yeezus".

Победителите във всички категории ще бъдат обявени на официалната церемония, която ще се проведе в Лос Анджелис на 26 януари. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: