вторник, 14 януари 2014 г.

Потвърдено: Ciara е бременна

Певицата потвърди новината, че очаква дете. Това ще е първото отроче за нея и годеника й рапърът Future.
През октомври миналата година R&B изпълнителката се сгоди за любимият си. Малко след това се появиха слухове, че двойката ще има наследник. Ciara беше забелязана с коремче на участието си по време на наградите на сп."Paper" в Ню Йорк. 

Преди дни се появиха снимки на двойката от седмицата на модата в Милано. Двамата бяха официалните лица на "Calvin Klein". На фотосите обаче не се забелязваше дали дамата е закръглена понеже беше облечена в дълго палто и широк пуловер. 

Тази вечер певицата разкри в американското шоу "The View", че ще става майка. Въпреки че през ноември рапърът отбегна въпросите за бебето в свое интервю, вече не могат да крият, защото на красавицата започва все повече да й личи. 

Когато Barbara Walters я попита дали иска да коментира слуховете за бременността си, тя отговори: "Разбира се, с радост...". След това Ciara стана и показа корема си. Ето и видео от този специален момент: http://www.youtube.com/.

Музикантите са заедно вече повече от година. Това няма да е първото дете за Future. Той наскоро се съгласи да плаща издръжка на бившата си приятелка. През февруари 2013-та  Джесика Смит призна, че има 10-годишно момче, което е син на хип-хоп звездата. През декември 2012-та пък жена от Грузия твърдеше, че е родила извънбрачно дете от американеца.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: