сряда, 22 януари 2014 г.

Pharrell Williams ще пее на "BRIT Awards 2014"

Музикантът ще застане на една сцена редом с имена като Katy Perry и Arctic Monkeys. Събитието ще се проведе в Лондон на 19 февруари.  
Преди броени дни изпълнителят беше номиниран за "Оскар" понеже "Happy" е саундтрак към филма "Despicable Me 2". Парчето има реалната възможност да спечели статуетка за "Най-оригинална песен". Освен това колаборацията му с Robin Thicke "Blurred Lines" и проекта с "Daft Punk" - "Get Lucky" са номинирани за "Най-добра песен" и "Най-добро дуо/група" на предстоящите музикални награди "Грами". 

Определено Фарел може да се нарече един от най-успешните музиканти в последно време. Относно участието му в британската церемония той споделя: "Винаги съм очаквал с нетърпение да видя кои певци и групи ще са в списъка. Толкова съм смирен сега, да се кача на тази сцена за мен е сюрреалистично." 

В момента песента му "Happy" e на първо място в мнозина музикални класации. Сингълът вече е продаван над половин милион пъти. 

Преди да пее на "BRIT Awards 2014" Уилямс ще участва на наградите "Грами" в САЩ, където заедно с "Daft Punk" ще представят своят тотален хит. 

Що се отнася до британската надпревара момчетата от "Bastille" са номинирани в четери категории, а Ellie Goulding в три. "Disclosure", "Rudimental", "One Direction" и John Newman също са сред фаворитите и са част от претендентите за пристижното отличие.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: