вторник, 21 януари 2014 г.

Виктория Бекъм иска запомнящ се юбилей

Госпожа Пош се закани, че ще направи по-добро парти по повод 40-тият си рожден ден от Кейт Мос. Тя ще вложи хиляди левове за качествена храна и алкохол.
Виктория е твърдо решена, че ще организира купон, който ще се помни от известните личности. Тя ще навърши 40 години на 17-ти април и още от сега подготвя програмата и менюто. 

Дизайнерката е била в лека почивка около празниците, но в момента е изключително ангажирана. Вдъхновила се от колежката си, която наскоро също имаше юбилей.

Бившата изпълнителка ще направи две партита - в Лондон и Лос Анджелис. По този начин всички нейни приятели и колеги от шоубизнеса ще могат да присъстват и да я уважат. Сумата, която планира да похарчи за събитието е около 100 хиляди паунда. 

Брюнетката вече е говорила с известният кулинарен гуру Гордън Рамзи и именно той ще се погрижи за храната. Освен това, дамата ще похарчи голяма част от парите за качествен и луксозен алкохол. 

Според в-к "Daily Star" жената на Дейвид Бекъм има желание да остави отпечатък в историята. Тя иска гостите да говорят за проявата дълго време след нея.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: