петък, 24 януари 2014 г.

Pitbull, J.Lo & Claudia Leitte с химн за Мондиала

От ФИФА съобщиха, че именно тримата изпълнители ще запишат общото парче. То ще прозвучи за първи път в Сао Пауло на 12 юни.
Снощи рапърът обяви вестта и в социалните мрежи. Той публикува снимка с бразилската си колежка, с която държаха топките от предстоящият шампионат. Текстът под фотоса гласеше:"Вече е официално...Jennifer Lopez, Claudia Leitte и аз ще обединим света с официалната песен за FIFA 2014. Време е да направим история #WeAreOne  #WorldCup."

Песента на Мондеал 2014 ще се казва ""We Are One/Ole Ola". Тя беше избрана от световната футболна федерация и ще звучи на откриването и закриването на световното първенство по футбол в Бразилия това лято. 

Както знаете до момента колаборациите на Питбил и Дженифър Лопес са изключително успешни. Освен това изпълнителите са с латиноамерикански произход, а Кладия Лейте е доста популярна и обичана поп певица в родината си. 

През 2010-та Шакира представи "Waka Waka/This time for Africa". Тогава домакин на събитието беше Южна Африка. 

От трите звезди явно Джен се вълнува най-малко за химна понеже не е коментирала нито е качила линк по повода или просто е прекалено заета. Сега дамата е съдия в шоуто за таланти "American idol", a преди няколко часа пусна аудиото към сингъла си "Girls". Можете да го чуете тук: http://www.youtube.com/.






Няма коментари: