сряда, 15 януари 2014 г.

Джони Деп се омъжва за Амбър Хърд?

Актрисата била забелязана с годежен пръстен и предизвика медиите да заговорят за сватба. Преди дни двойката се появи за първи път заедно на светско събитие.
Амбър и Джони бяха засечени на партитата на "Golden Globes". Въпреки спекулациите за раздялата им, те показаха, че са в отлични отношения. 

В понеделник Хърд била на вечеря със своя приятелка в Л.А. Тя изключително внимавала да не показва ръката си дори помолила шофьора на таксито да й отвори вратата. Дамата имала голям диамантен пръстен на безименния си пръст.

Според "E! News" двете дами похапнали добре, но звездата направила всичко възможно да предпази лявата си ръка от фотографи. Все пак има няколко снимки: http://uk.eonline.com/.

Артистите се срещат за първи път през 2011-та, когато снимат заедно филма "The Rum Diary". Година по-късно стана ясно, че имат любовна афера. Деп прекрати 14-годишната си връзка с Ванеса Паради, от която има две деца.

Отношенията между 50-годишният актьор и бисексуалната му приятелка не винаги са били гладки. Наскоро девойката беше решила, че иска да сложи край на връзката им, защото иска да бъде сама. Само че Джони не се отказва така лесно, пишел й стихове всеки ден и ги изпращал с букет рози в продължение на месец докато не получи втори шанс.

По думите на близки до "Карибският пират" той бил самотен през цялото лято. И двамата много обичали поезията и начина, по който решил да си я върне определено подействал. Те прекарали романтична почивка на Бахамите и се завърнали като двойка. Зрелият мачо не можел да позволи красива и умна жена като Хърд да си отиде от него. Нещо повече - той преименувал частният си остров Little Hall's Pond на Amber's Cove.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: