четвъртък, 30 януари 2014 г.

Родни звезди карат зимата на топло

Нашият елит прекара празниците и зимните дни извън страната. Графа, Любо Киров, Мария Илиева са само част от хората, които се радват на слънцето и не знаят що е студ.
Потайната Мария Илиева наскоро публикува свои снимки с тигър и други екзотични животни. Не сподели с феновете си къде е ходила, но под един от фотосите написа: "It's soooooo good to be back home! Имам толкова много вдъхновение, свежи идеи и музика...нямам търпение да ги споделя с вас!".

Влади Ампов заедно със съпругата си и диджей Борче, с който работят от известно време насам и явно са добри приятели, не спира да залива социалните мрежи с видеа и снимки от Виетнам, Камбоджа, Тайланд и т.н. Меломаните видяха как Графа скача от водни пързалки, разхожда се из улиците на Saigon. Освен това музикантът се похвали и с факта, че е отказал цигарите от две години. 

След краят на шоуто "X Factor" Любо също се отдаде на заслужен отдих. Той пък се гордее, че за първи път бил на подводница и "стъпил" на дъното на океан. Певецът преди десетина дни замина за Испания, където се радва на топлото време и дразни приятелите и колегите си с клипчета. В едно такова например той казва, че храни кучето, а на камерата се вижда как храни рибите в океана. Изпълнителят се хвали, че е видял и вулкана Timanfaya. 

Вчера в предаването си Гала разкри, че е била за Коледа в Дубай. Какво да кажем пък за Зейнеб Маджурова, която прекара празниците в Африка и Южна Корея. Ко-водещата на "На кафе" от край време няма спирачки и обикаля изключително екзотични дестинации и споделя най-вълнуващите си моменти с почитателите й във фейсбук. 

Фамилия Халваджиян също не скучае. Бебо и приятелката му Алекс, която е бивша адреналинка от "Господари на ефира", отпразнуваха Нова година в Кипър. В началото на 2014-та Маги и Кремена бяха на Малдивите. Стилистката се радваше на красотата на природата и призна колко дълго е чакала тази почивка. Въпреки това тя постоянно следеше коментарите под снимките си и на злобните такива отвръщаше с остри думи.





Няма коментари: