понеделник, 6 януари 2014 г.

DMX: Рапът в последно време не струва

След като три пъти отменя участието си у нас DMX най-накрая зарадва българските си фенове. Концертът се състоя на 3 януари в София.
Специално за сайта 359hiphop.com легендарният рапър каза, че времето в затвора не е повлияло на качествата му като изпълнител. Цялото интервю можете да гледате тук: http://www.hhspn.com/.

Според DMX в последните десет години рап музиката е станала по-блудкава. Има добри музиканти, които правят интересни проекти като например Еминем. Масата обаче не струват.

Любопитното е, че в столицата звездата е купила продукти и е нахранила бездомните кучета. Както знаете Earl Simmons има симпатии към тези животни, защото по неговите думи те са по-благодарни от хората. Освен това, не е фен на новите технологии - интернет и смартфони. В джоба си държи старо blackberry, а като иска да се обади на някой просто натиска слушалката.

Американецът ще издаде нов албум, но за момента няма точна дата. В него той мисли да включи няколко госпъл песни и дори да работи в тази насока. Както знаете DMX e изключително набожен и дори е обявен за Дякон. Очаква да стане и Пастор в скоро време. 

Въпреки огромния му талант обаче считаме, че агресивността и циничността му понякога не отговарят на поведението, което трябва да има един църковен водач. Ако видите и визията му по време на лайфа му в София едва ли бихте го приели насериозно, когато заговори на духовни теми.

Гостуването му в "Шоуто на Слави" можете да видите: http://www.youtube.com/.  Кадри от концерта му у нас ще откриете на следния линк:  http://www.youtube.com/. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: