вторник, 28 януари 2014 г.

Rihanna сърдита на Rita Ora - копирала я

Певицата от Барбадос отказа да разговаря с колежката си по време на партита на "Грами"-те. Рири си бъбрила с Келвин Харис, но не и с приятелката му. 

Както знаете Риана работи по "We found love" с музикалният продуцент. Тя си приказвала с него преди и след музикалното събитие, но била изключително резервирана към изгората му.

Въпреки че напоследък медиите пуснаха слуха, че Рита и Келвин са разделени, те бяха заедно на партитата на "Grammy Awards" 2014. 

Според в-к "Sun" дамите били на всички купони през целия уикенд. Рири разговаряла дълго с Харис, но умишлено се е дистанцирала от Ора. Ситуацията била много неловка понеже изпълнителките са част от лейбъла на Джей Зи "Roc Nation" и се движат в едни и същи среди. Красавицата от Барбадос обаче никога не е била фенка на британката, защото стайлинга и стила им на музика си приличат и са конкурентки.

Нещо повече американката не присъства на официалната церемония в неделя макар да спечели статуетка за "Най-добър urban албум" за "Unapologetic". По-късно призна, че била развълнувана за това отличие. Певицата написа в туитър: "Сладка изненада, благодаря!".

Вместо да е на проявата тя беше забелязана в нощния клуб "Greystone Manor" с Drake, за когото се чува, че е новият й любим. 

Риана е студена и към моделът Karrueche Tran, който започна да излиза с Крис Браун след нея. Двете са си разменяли доста груби думи в социалните мрежи. 





Снимка -https://www.google.bg/

Няма коментари: