петък, 3 януари 2014 г.

Justin Timberlake & Robin Thicke №1 в САЩ

Двамата музиканти бият всички рекорди. Освен, че са най-добрите артисти за 2013-та, проектите им са от най-търсените и продаваните в Америка.
С началото на новата година американските компании обявиха кои сингли и компилации са най-често желаните от меломаните. Определено това важи за завръщането на Джъстин с "The 20/20 Experience". От диска са продадени над 2,5 милиона копия. Това е единствения албум, който е търсен толкова много на пазара.

Вторият най-касов албум е този на Еминем. От "The Marshall Mathers Lp 2" са продадени над 1,7 милиона копия. На трето място застава кънтри певеца  Luke Bryan с "Crash My Party". Рокерите "Imagine Dragons" и тяхната компилация "Night Visions" са на четвърта позиция, а Bruno Mars и "Unorthodox Jukebox" остават на пета. 

Що се отнася до най-продаваният сингъл в САЩ, безспорно това е "Blurred Lines", който Робин направи заедно с Pharrell и T.I. Печалбата от проекта е на стойност 6,5 милиона долара.

Рапърите MACklemore & Ryan Lewis станаха на второ място с "Thrift Shop". От него са събрани приходи от 6,15 милиона долара. На трета позиция са "Imagine Dragons" с хита си "Radioactive". На четвърто място е кънтри дуото "Florida Georgia Line" с "Cruise", а на пето тинейджърката от Нова Зеландия Lorde с "Royals".




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: