четвъртък, 23 януари 2014 г.

"Foo Fighters" готвят нов албум

Музикантите съобщиха, че записват песни в 12 различни студиа по целият свят. Това ще е осмата компилация, която ще реализират съвсем скоро. 
Бандата се закани, че диска й ще е уникален и че по него се работи по начин, по който никой до сега не го е правел. Лос Анджелис, Чикаго, Ню Йорк и Сиатъл са само част от местата, където момчетата ще запишат парчетата си. 

Според "Billboard" Дейвид Грол записал проект с група "Nirvana" в Сиатъл, след което се отправил към Л.А. за работа в "Sound City Studios". 

Миналата седмица американците публикуваха снимка в "Instagram" на ленти, на които пишеше"Foo Fighters LP 8. Това е началото.".

Фронтменът, който ще присъства на наградите "Грами" на 26 януари, каза: "Ще ви призная, бяхме в студиото си и записвахме музика. Ще пуснем този албум, но го правим по начин, по който никой до сега не го е правел и сме изключително развълнувани."

Компилацията трябва да е готова през тази година. По всичко си личи, че дори самите музиканти с нетърпение очакват излизането й. 

Рокаджиите се завърнаха на музикалната сцена с голям концерт в Мексико на 11 декември. Там освен техните песни изсвириха кавъри на "The Beatles", "Pink Floyd" и Том Пети. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: