сряда, 12 февруари 2014 г.

Джордж Клуни ще се пенсионира

Актьорът загатна, че мисли да се откаже скоро от актьорската професия и да наблегне върху режисурата.
52-годишната звезда явно се е уморила да играе в мащабни продукции. Клуни планира да се съсредоточи върху работата си като продуцент и режисьор. Това съобщи лично той снощи на премиерата на "The Monuments Men" в Leicester Square.

"Публиката е тази, която ти казва кога е времето да се оттеглиш от светлините на прожекторите. Мисля, че скоро това ще се случи с мен. Всеки път, когато правиш филм и може да разкажеш история, която е непозната за хората - е добре.", споделя Джордж.

Той все още гори за работата си и със сигурност обеща, че ще застане от другата страна на камерата. 

Освен това актьорът се пошегува, че му е било много трудно да работи в проекта с приятелят му Мат Деймън. Той също беше сред гостите, които вчера минаха по червеният килим в Лондон.

Клуни каза: "Беше ми трудно да го разкарам от караваната си понякога." Истината е, че режисьорът обича да си партнира с близки до него, защото те го вдъхновяват за героите. "Повечето от тези момчета са ми приятели и беше много лесно да напишем роли за тях.", признава още американеца.

Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin и Hugh Bonneville също присъстваха на премиерата на продукцията, в която се разказва за живота на Хитлер. Лентата тръгва по кината във Великобритания на 14 февруари.




Няма коментари: