понеделник, 10 февруари 2014 г.

Мег Райън искала да стане журналист

Дамата винаги е мечтала да работи като журналист. Става актриса, защото й се наложило да изкара пари за колежа си, но писането било нейната страст.
52-годишната актриса била изключително запалена по писането като ученичка. Тя сподели пред в-к "The Sun": "Моята основна цел, когато бях на 18 беше да стана журналист. Започнах да се снимам в реклами, защото трябваше да си покрия разходите за университета в Ню Йорк."

Звездата се стреснала от професията си и се опитвала да разбере проблемите на гилдията. "Бях на 19, когато снимах първият си филм "Rich And Famous". Играх дъщерята на Кандис Берген. Имах десетина реплики, които трябваше да си повтарям постоянно всяка вечер. За първи път се качих на самолет, когато пътувах до Л.А. Бях доста уплашена и ако гледате този проект ще видите, че треперя почти във всяка сцена, в която участвам. Не разбирах актьорите. Беше странно.", признава си блондинката. 

Въпреки това Мег има доста успешна кариера като актриса. До ден днешен обаче не се чувства удобно и спокойно като стане дума за слава, защото е като нож с две остриета. Райън не може да понася критика и отхвърляне, а те често се срещат в нейните среди.

Тя казва: "Винаги съм имала и все още имам смесени чувства за славата. Това означава, че може да изживееш най-тежките си моменти пред очите на хората. Научих, че без значение колко известен и успешен си, винаги ще има нещо, което ще пропуснеш и ще ти липсва. Приемам го прекалено лично, когато ми свалят някоя роля. Актьорската професия е като всеки друг бизнес - съдят те и не те жалят."




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: