сряда, 19 февруари 2014 г.

Katy Perry стана "Жена на годината"

Вчера в британската столица се състояха "Elle Style Awards" 2014. Сред победителите освен певицата бяха Tinie Tempah, Emma Watson, Pharrell Williams и други.
Лъскавата церемония се състоя в "One Embankment Place" в Лондон. Katy Perry беше представена от Kylie Minogue като жена, която е постигнала големи успехи в музикалната индустрия и е положила огромни усилия относно правата на жените по целият свят.

Австралийката беше изключително развълнувана за наградата на колежката си. Малко по-късно тя сподели снимка с нея в twitter с текст: "Представям ви първата и единствена @katyperry и нейната @ELLEUK Woman of the Year award. Поздрави, котенца."

Звездата от "Thor" Tom Hiddleston пък стана "Мъж на годината". Той изпрати видео съобщение, за да изкаже своята благодарност, тъй като не успя да присъства на събитието.

Lily Allen и Tinie Tempah спечелиха отличия съответно за женски и мъжки британски артист на годината. Pharrell стана "Интернационалният артист", който грабна приз, а Emma Watson взе статуетка за "Актриса на годината". 

Suki Waterhouse, която се запозна с приятелят си Bradley Cooper на наградите миналата година, спечели признанието "Модел на годината". Известният моден фотограф Дейвид Бейли беше почетен с отличие за цялостен принос.

Ето и целият списък с победителите: 

Британски женски артист на годината: Lily Allen 
Британски дизайнер на годината: Christopher Kane 
ELLE Модел на годината: Suki Waterhouse 
Британски мъж артист на годината: Tinie Tempah 
Дизайнер на аксесоари на годината: Kate Hillier
ELLE Мъж на годината: Tom Hiddleston 
Дизайнер на Червеният килим на годината: Emilia Wickstead 
Съвременен Дизайнер на годината: Isabel Marant 
Моден Иноватор: Nicola Formichetti за Diesel 
Международен изпълнител: Pharrell Williams 
Актриса на годината: Emma Watson 
Награда за цялостно творчество: David Bailey 
ELLE Жена на годината: Katy Perry





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: