сряда, 26 февруари 2014 г.

Шакира отвори училище, готви и нов албум

Певицата се завръща с бясна скорост. След успехът на дуета с Риана русокосата дама ще издаде нов албум в края на март. Наскоро откри и учебно заведение в Колумбия.
След като роди на младата изпълнителка вече й се работи и то много. Само за два дни видеото към "Can't Remember to Forget You" беше гледано над 20 милиона пъти в youtube канала на звездата. До момента клипът е видян от 150 милиона души от цял свят. Преди години Шакира беше направила друг съвместен проект с Бионсе, но определено рок хитът с перлата от Барбадос надмина очакванията ни. 

Преди броени часове латино дивата пусна аудио версия на най-новият си сингъл "Empire". Това е и името на компилацията, която ще излезе на пазара на 25 март. Тук можете да чуето демото: http://www.youtube.com/.

На 24 февруари жената на футболиста Пике откри шестото по ред училище в Колумбия. Проектът се финансира от благотворителната фондация на изпълнителката "Pies Descalzos Foundation". Инициативата цели да социализира и приобщи около 1700 малчугана. Красавицата публикува снимки в социалните мрежи преди и след събитието. На него тя е със сина си Милан, освен това тя позира и с деца, които ще учат там. 

Любопитен факт, който малко хора знаят, е че Шакира е била открита от Глория Естефан. Именно тя й е дала тласък и се е борела за старта на кариерата й. Голям проблем в началото се оказал английският език, на който блондинката трудно можела да пее. Това сподели американката с кубински произход пред Опра Уинфри. Журналистката беше на гости в къщата й, тогава освен за личните и професионалните си успехи и провали Глория разказа и за вярата, която е имала в колежката си.




 Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: