петък, 28 февруари 2014 г.

Анджелина Джоли кара курс по готварство

Актрисата иска да приготвя здравословна храна за шестте си деца. Това е и причината да започне интензивни уроци по готварство.
В момента Анджелина е в Австралия, където снима и режисира новият си филм "Unbroken". През малкото свободно време, което има любимата на Брад Пит иска да подобри кулинарните си умения.

38-годишната дама признава, че дори синът й Paх, който е едва на 10 години, я надминава и често я изненадва с възможностите си в кухнята. Джоли вече е решена, че е дошъл момента, в който да се научи да готви и то здравословно за децата си.  

По информация на "Us Weekly" актрисата се вижда в чудо, защото малчуганите искат да хапват различни неща всеки път и то по различно време. Въпреки това красавицата се чувствала много горда с новото си начинание и се пробва да прави някои ястия, когато не е у дома. 

Брад също не може да се похвали с добри кулинарни умения и не веднъж се е допитвал за съвет до готвачът Jamie Oliver, с когото са приятели. През 2012-та артистът се нуждаел от помощ за вечерята на Коледа. 

Любопитното е, че миналата година Пит е умолявал дълго време британецът да му проведе няколко урока по готварство. Той се съгласил, но за съжаление опитите не били успешни. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: