вторник, 25 февруари 2014 г.

Белослава пуска нов албум тази година

Певицата работи по новата компилация и се надява, че лятото ще бъде завършена. Наскоро чаровната дама и колегите й направиха изключително парти във Варна.
Белослава представи за първи път пред варненската публика най-новият си проект "Няма". Това е една много нежна и леко тъжна балада. Написва текстът по време на път към Варна. В парчето се говори за това, че рано или късно всеки ще изчезне от тази земя, но ще оставим следи зад гърба си. 

Ден по-късно изпълнителката беше гост в "Нека говорят", където представи част от видеото. По него са работели с Темелко Темелков, а любопитното е, че в клипа певицата е без никакъв грим. Тя многократно е повтаряла каква фенка е на естествената красота и не е изненада за никого подобно решение. 

След успешният дует с Venzy, кралицата на българската джаз сцена планира още един съвместен проект. Този път с жена, която обаче не е популярна на меломаните. Бубето иска да насърчи млади таланти, както и да предизвика самата себе си с инициативата.

Интересното е, че голяма част от музиката в новият албум на звездата ще е на акустична основа. Антони Рикев, който свири предимно на бас, ще изсвири песните на акустична китара. През летните месеци са възможни и акустични концерти край морето. 

Работното заглавие на компилацията е "Времето за мен си ти" и до момента музикантите са стигнали до вторият сингъл. Надяват се това лято да изненадат почитателите си с готовия диск, а около Коледа да реализират за пореден път мащабен лайф в зала "България". 






Няма коментари: