вторник, 4 февруари 2014 г.

P. Diddy не е сгоден

Рапърът предизвика спекулации, че ще се ожени за приятелката си, след като публикува снимка на огромен диамантен пръстен.
Фотосът разбуди духовете в "Instagram" и мнозина фенове решиха, че пръстена е по повод годеж. Надписът под снимката също бил провокация: "Baby харесва ли ти? Аз просто искам да ти взема това, което ще ти хареса! Просто искам да те накарам да се усмихнеш :) #takeDat!."

Оказало се, че това е просто подарък. Въпреки дългогодишната си връзка с талантливата певица, статуса на Diddy не се е променил. Говорителят на рапъра казал за "E!News", че двойката не е сгодена. Музикантът просто е решил да купи скъпото бижу на любимата си, за да я зарадва.

Въпреки това сайтът TMZ отбеляза фактът, че Cassie коментирала под кадъра, че украшението е перфектно.

Двамата започнаха да излизат официално през 2007-ма, но до сега са се събирали и разделяли неведнъж. За първи път се срещат, когато изпълнителката подписва договор с лейбъла "Bad Boy Records" през 2000-та година. Твърди се, че певецът чул в клуб песента на дамата "Me & U" и след това поискал да работи с нея. През 2009-та записват общо парче "Must Be Love", но сингъла нямаше голям успех в класациите в САЩ. 

Макар да не са още семейни днес Шон Комбс, както е истинското му име, сложи друга снимка в "Instagram" с текст: "Обичам те. Ти си най-ценното нещо за мен на този свят." 

И почитатели и папараци обаче са в очакване, че скоро влюбените ще се похвалят с новината, че ще сключат брак.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: